Å BO I NOE NYTT

Å vite at du har gjort en trygg investering og fått den leiligheten du ønsket deg, er lykke!

På Grefsen Stasjon er det planlagt cirka 1000 boliger. Over 700 er allerede solgt, mange har flyttet inn og nyter tilværelsen i en splitter ny leilighet. Oppussing, vedlikehold eller snømåking trenger du ikke å tenke på. Her kan du nyte hverdagen hjemme eller rett utenfor døren, der byen og marka venter.

Inspirasjonsbilder
Bo I Noe Nytt
Kjokken Innhold

KJØKKEN

Et lekkert og funksjonelt kjøkken setter preg på deg og din bolig.

I tillegg til at det ser flott ut, er det viktig at alle elementer er gjennomtenkte og funksjonelle. Vi opptatt av kvalitet og design og har valgt svanemerkede Marbodal, som leverandør, og integrerte hvitevarer fra Siemens – for at du skal få et pent og varig kjøkken.

Inspirasjonsbilder

FRI DEG FRA DET PERFEKTE...

Din trivsel er viktigere enn at hjemmet ditt ser perfekt ut! Livet leves ikke gjennom pene, velregisserte bilder. Det er mer sannsynlig at du vil tasse rundt med kosebukse og sette deg i en behagelig stol med myke puter. Lytt til deg selv når du skal innrede. Hva vil du trives med? Velg gjerne mer farger! Tekstiler i mykt velur; lange, tunge gardiner og tepper med spennende fargekombinasjoner som er myke å gå på. Bring naturen inn ved å tapetsere en vegg med plantemønster. Eller du kan ramme inn et bilde med mønster, om du ikke tør tapetsere hele veggen...Det viktigste er at det føles godt og trygt å være hjemme.

Innredning

Etter at byggestart er besluttet, vil du motta en innlogging til JMs innredningsvelger. I innredningsvelgeren presenteres hva som inngår i din bolig, JM Original. I tillegg finner du kostnadsfrie valg og tilvalg du kan gjøre. Du kan også få visualisert de ulike valgene, slik at det blir lettere å se hvordan de passer sammen – og du kan ombestemme deg helt frem til tilvalgsfristen. I vårt Innredningsstudio finner du produkter og prøver, slik at du får et enda bedre inntrykk av farger og materialer. Ved behov kan du be om et møte med en av våre innredningsansvarlige for å få veiledning før du bestemmer deg. I innredningsvelgeren fremgår tilvalgsfristen for bestillingen. For å være sikker på at bestillingen på dine tilvalg innarbeides i boligen, er det viktig at vi mottar bestillingen innen fristen.

BADEROMMET

Moderne og tidløs innredning med nøytrale farger, gjør det enkelt for deg å sette preg på ditt nye bad. Praktiske dusjvegger til å slå inn, romslig servantskap og stikkontakt plassert i skuffen, skaper et ryddig og rent inntrykk. Du kan også velge mellom flere spennende varianter av fliser, for å få det uttrykket du ønsker.

BALKONG

Balkongen blir det forlengede rommet i leiligheten, når du ønsker det. Her kan du skape din egen atmosfære, tilpasset de ulike årstidene. Ditt eget, lille uterom i byen gjør utelivet kortreist, enkelt og behagelig. Kanskje vi kan inspirere deg med noen av våre forslag til løsninger på balkongen?

OPPBEVARING

Smart utnyttelse av plass er viktig i en leilighet. Det har vi løst med skyvedørsgarderober og innredning fra Elfa/Lumi med gode oppbevaringsmuligheter. Her kan du komplettere innredningen etter dine behov. Alle leiligheter har en tilhørende bod for oppbevaring av ting du ikke behøver tilgang til hver dag.

UTEOMRÅDET

planteplanen kan du se hvordan våre beboere kan glede seg over kirsebærtreblomstring om våren og at barna kan plukke epler og pærer om høsten. Drueplanter vil dekke pergolaene over benkene og lage et naturlig tak for de som sitter og ser ut over de grønne plenene eller følger med på barna som leker. Vi har også egen petanque-bane!

BILPOOL

Er du blant de som ikke er avhengig av bil daglig, men ønsker tilgang på bil av og til? På Grefsen Stasjon kan du knytte deg opp til en Bilpool-løsning. Du bestiller og bruker bil når du trenger det, og betaler deretter.

SMØREBOD

I tillegg til at hver leilighet selges med egen bod, er det også felles sykkel»verksted» samt felles smørebod for skientusiaster. Her kan man rengjøre og preppe skiene før man tar turen ut i Oslo-marka. 

GARASJE

På Grefsen Stasjon finnes et underjordisk garasjeanlegg med plasser som kan kjøpes mot et pristillegg. Fra garasjeanlegget har du alltid enkel tilgang til din bolig med heis. Merk at det kan være restriksjoner på hvilke leiligheter som kan kjøpe plass. Konferer med prosjektmegler. 

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN SOM NY NABO

Over 1 000 boliger er allerede solgt – og neste leilighet kan bli din… Vi ønsker deg velkommen til Grefsen Stasjon!

Takk for at du tar kontakt, vi ringer deg opp snarlig.
Mvh oss på Grefsen Stasjon!

Send oss ditt nummer så ringer vi deg!

Skjemaet ble ikke sendt.

MELD DIN INTERESSE

Takk for din henvendelse! Du registreres og vil snarlig få tilsendt nærmere informasjon. Mvh oss på Grefsen Stasjon!