FINN DIN BOLIG PÅ GREFSEN STASJON

Velg et hus i oversiktsbildet, klikk deg inn på en ledig leilighet og se pris, plantegning og utsiktsbilde.

Hus 17 - Utsolgt

Hus 17 ligger bilfritt til inne i Stasjonsparken og de aller fleste leilighetene her får meget gode solforhold. Huset består av 47 (selveier)leiligheter i størrelse fra 44 kvm – 90 kvm BRA og vil bestå av en fløy på hhv 4 og 5 etasjer. Det blir 2-, 3-, og 4-roms leiligheter, der alle får egen balkong/uteplass. De fleste 2-roms vender mot syd, med svært gode solforhold på dagtid, men 4-romsleiligheten vender mot vest, med utsikt over byen og Holmenkollen og vil få svært gode forhold for ettermiddags- og kveldssol. Sammen med hus 15 og 16 har du også i dette huset tilgang på felles «sykkelverksted» samt felles smørebod for skientusiaster.

Estimert ferdigstillelse fjerde kvartal 2018.

Hus 19

Består totalt av 77 leiligheter i ulike størrelser (fra ca 46 – 125 kvm BRA), både 2-, 3- og 4-roms – og i tillegg finnes det 6 stk leiligheter med hybel (4+1-roms). Dette huset består av én oppgang 7 etasjer og én oppgang på 11 etasjer - og alle leilighetene har sørvestvendt balkong/terrasse. Her kan du få fantastisk utsikt over byen, fra Holmenkollen i vest, via fjorden og mot Ekeberg i øst! Ellers er det tilgang til de flotte fellesarealene som Grefsen Stasjon har. Grønt, frodig og stille – midt i storbyen.

Estimert ferdigstillelse 2-/3-kvartal 2019.

Hus 21

Hus 21 har en solrik og rolig beliggenhet der det ligger inne i den bilfrie parken og består totalt av 51 leiligheter i ulike størrelser (fra ca 35 – 102 kvm BRA), både 2-, 3- og 4-roms eierleiligheter. Alle leilighetene har romslige balkonger. Fra mange av leilighetene får du en fantastisk utsikt over store deler av byen, flere får også fjordutsikt! I tillegg til at hver leilighet selges med egen bod, er det også her (sammen med Hus 19) felles sykkelverksted samt felles smørebod for skientusiaster. Utenfor finner du hyggelig beplantning med trær og duftbusker – her blir det grønt, frodig og stille – midt i storbyen.

Estimert ferdigstillelse fjerde kvartal 2018.

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN SOM NY NABO

Over 700 boliger er allerede solgt – og neste leilighet kan bli din… Vi ønsker deg velkommen til Grefsen Stasjon!

Se mer informasjon!
Takk for at du tar kontakt, vi ringer deg opp snarlig.
Mvh oss på Grefsen Stasjon!

Send oss ditt nummer så ringer vi deg!

Skjemaet ble ikke sendt.

REGISTRER DIN INTERESSE

Registrer din interesse for å motta mer informasjon om prosjektet.

Takk for din henvendelse! Du registreres og vil snarlig få tilsendt nærmere informasjon. Mvh oss på Grefsen Stasjon!