KONTAKT OG VISNINGSTIDER

GREFSEN STASJON VISNINGSSENTER

Hans Nordahls gate 60, 1481 Oslo - Veibeskrivelse

omraadet kart

REGISTRER DIN INTERESSE

Registrer din interesse for å motta mer informasjon om prosjektet.

Takk for din henvendelse! Du registreres og vil snarlig få tilsendt nærmere informasjon. Mvh oss på Grefsen Stasjon!

SALGSMEGLERE

LARS PETTER HANSRUD
Eiendomsmegler, Røisland & Co Eiendomsmegling AS

Tlf: 21 04 32 32
Mob: 952 03 993
E-post: lars.petter@roislandco.no

ANDREAS ØVSTHUS
Eiendomsmegler, Røisland & Co Eiendomsmegling AS

Tlf: 21 04 32 32
Mob: 95 15 66 15
E-post: andreas@roislandco.no

UTBYGGER

JM NORGE AS

BANE NOR EIENDOM

w: www.romeiendom.no

OM UTBYGGERNE

JM NORGE AS

VI BYGGER HUS DU TRIVES I

JM er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten er fokusert på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet med tyngdepunkt i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Sverige, Norge og Finland. Vi arbeider også med prosjektutvikling av næringslokaler og entreprenørvirksomhet, hovedsakelig i Stor-Stockholm-området. JM skal i all virksomhet fremme et langsiktig kvalitets- og miljøarbeid. Vi omsetter for cirka 15 milliarder svenske kroner og har cirka 2 300 medarbeidere. JM AB er et allmennselskap notert på NASDAQ Stockholm i segmentet Large Cap.

MODERNE BOLIGER

For å tilfredsstille dagens krav til moderne løsninger og bokvalitet, tar JM hånd om hele utviklingsprosessen fra anskaffelse av tomt til ferdigstillelse og overlevering av boligen. I Osloregionen utføres vesentlige deler av byggearbeidene med egne fagarbeidere og med egen byggeplassadministrasjon.

www.jm.no

BANE NOR EIENDOM

BANE NOR EIENDOM

2. mai 2017 var en viktig milepæl for Bane NOR i gjennomføringen av Jernbanereformen. Eiendomsselskapet ROM Eiendom tråtte inn i statsforetaket, og Bane NOR Eiendom så dagens lys. Fra den dagen er all jernbaneeiendom i Norge forvaltet av Bane NOR Eiendom.

Bane NOR Eiendom er et profesjonelt fagmiljø med ledende kompetanse i forvaltning og utvikling av eiendom. I tillegg til å understøtte jernbanens drift og trafikkavvikling og drive bærekraftig knutepunkt-, by- og stedsutvikling, vil Bane NOR Eiendoms virksomhet være en viktig inntektskilde for Bane NOR.

- Bane NOR Eiendoms ambisjon er å få flere til å bruke tog, samt å delfinansiere jernbanen. Dette skal vi få til ved å bygge boliger og kontorbygg og skape gode byrom. I tillegg skal vi tilby de reisende gode fasiliteter på stasjonene, legge til rette for hyggelige serveringssteder og fine butikker og tilby parkering for både sykler og biler. Vi skal også tilby togoperatørene funksjonelle og moderne verksteder, terminaler og driftsbygg, sier Petter Eiken, konserndirektør for Bane NOR Eiendom.

www.banenoreiendom.no

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN SOM NY NABO

Over 1 000 boliger er allerede solgt – og neste leilighet kan bli din… Vi ønsker deg velkommen til Grefsen Stasjon!

Takk for at du tar kontakt, vi ringer deg opp snarlig.
Mvh oss på Grefsen Stasjon!

Send oss ditt nummer så ringer vi deg!

Skjemaet ble ikke sendt.

MELD DIN INTERESSE

Takk for din henvendelse! Du registreres og vil snarlig få tilsendt nærmere informasjon. Mvh oss på Grefsen Stasjon!