God sommer!

Tilbake til nyheter Publisert 29/06/2016

Nå er ferien rett rundt hjørnet for de fleste av oss og alle gleder seg nok til noen avslappende uker.
Badetemperaturen stiger og er straks oppe i 18 grader i indre Oslofjord og marka kan by på det beste av seg selv på denne tiden av året – så mulighetene for gode opplevelser rundt Grefsen Stasjon er mange.
 
Salget av leiligheter på Grefsen Stasjon går fortsatt veldig bra og så langt i år har vi solgt over 100 leiligheter.
Vi hadde salgsstart på 47 leiligheter i Hus 17 forrige uke – og har allerede solgt nesten halvparten. I Hus 16 er det bare en leilighet igjen og i Hus 15 er det 14 leiligheter igjen p.t. Det tyder jo på at Grefsen Stasjon er et ettertraktet sted å bosette seg.
 
Vi har akkurat overlevert alle leilighetene i Hus 11 til nye beboere og ønsker alle velkommen til Grefsen Stasjon.
 
På et stort prosjekt som Grefsen Stasjon – vil det jo alltid pågå noe byggearbeider. Vi forsøker å avgrense de innflyttede områdene så godt det lar seg gjøre fra områdene der det er byggeaktivitet. Vi forsøker også så langt det lar seg gjøre å ferdigstille utearealene tilhørende det enkelte hus. Uteområdene er viktige for oss, da vi ønsker at beboerne på Grefsen Stasjon skal kunne boltre seg i grønne omgivelser midt i stasjonsbyen.
 
Så en liten oppsummering fra byggeplassen. Det vil være mindre byggeaktivitet i fellesferien, men noe innvendige arbeider vil gjøres.
I Hus 12 oppgang B,  pågår innrednings arbeider mens i Hus 12 oppgang A pågår oppdeling av leiligheter og maler arbeider. Her skal man jo flytte inn i løpet av november og desember.
I Hus 13 monteres det vegger og betong i 4 etg. denne uken. Råbygget er ferdig i løpet av august så da kan innredningsarbeider starte opp.
Hus 15, 16 og 17 pågår grunn og betongarbeider i garasjen. Råbygget på hus 16 begynner i november og råbygget på hus 15 starter i mars 2017 – så her går det unna! 

Vi i prosjektteamet på Grefsen Stasjon ønsker dere alle en GOD SOMMER

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN SOM NY NABO

Over 1 000 boliger er allerede solgt – og neste leilighet kan bli din… Vi ønsker deg velkommen til Grefsen Stasjon!

Takk for at du tar kontakt, vi ringer deg opp snarlig.
Mvh oss på Grefsen Stasjon!

Send oss ditt nummer så ringer vi deg!

Skjemaet ble ikke sendt.

MELD DIN INTERESSE

Takk for din henvendelse! Du registreres og vil snarlig få tilsendt nærmere informasjon. Mvh oss på Grefsen Stasjon!