Kjære interessent på Grefsen Stasjon

Tilbake til nyheter Publisert 03/04/2020

Vi håper du og alle dine har det bra! Dette er en svært spesiell tid hvor mange er bekymret. Det er derfor ekstra viktig for oss å fortelle deg at vi ser mot fremtiden og holder hjulene i gang med å selge, bygge og overlevere ferdigstilte boliger. Grefsen Utvikling AS som står for utbyggingen av Grefsen Stasjon er et svært solid selskap med enda mer solide eiere, BaneNor Eiendom og JM, noe som gjør at vi kan ferdigstille prosjektet uten bekymring for finansielle forhold. Hittil i år har vi hatt et meget godt salg og opplever at det er mange som vil bo hos oss på Grefsen Stasjon. Vi ser også at mange som allerede bor i prosjektet, kjøper ny bolig innad i prosjektet når behovet for en ny bolig melder seg.

For å kunne fortsette salget på en forsvarlig måte, har vi svært høyt fokus på helse og beskyttelse av deg og alle våre medarbeidere. Vi har derfor endret flere av våre rutiner for å kunne gjennomføre alle tiltak og anbefalinger gitt av helsemyndighetene. Vi har avlyst alle fellesvisninger, men fortsetter med privatvisninger etter avtale.

 

Ønsker du å se eller kjøpe bolig uten å gå på en fysisk visning – kan du møte meg på chatten på www.grefsenstasjon.no. Der kan jeg svare deg på det du lurer på, sende deg videosnutter fra vår virtuelle boligvelger og sende bilder av utsikten fra de forskjellige leilighetene.

Når du kommer på privatvisning med meg, har vi iverksatt noen sikkerhetsregler etter myndighetenes anbefalinger:

  • Visningene avholdes etter avtale slik at mer enn 1 meters avstand mellom mennesker gjennomføres i praksis. 
  • Vi ønsker velkommen til visninger med et smil, men uten å håndhilse.
  • Visningssentret er utstyrt med såpe/papir/antibac, slik at god håndhygiene sikres.
  • Interessenter vil kun få salgsdokumenter digitalt, slik at smitte hindres. 
  • Vi har iverksatt økt renhold av vårt visningssenter og visningsleilighet, og desinfiserende tiltak på utsatte kontaktflater.

 

På Grefsen Stasjon er byggeaktiviteten fremdeles i full gang og vi har ikke noen forsinkelser som følge av situasjonen vi er i.  

Forrige uke ble byggekranen som har sørget for forsyninger til hus 24, 23 og 25 fjernet, og forarbeidene til de to siste husene i prosjektet, hus 26 og 27 er nå i gang.

Disse husene kommer der vårt gamle visningssenter var, i Hans Nielsen Hauges gate 50, hvor det eksisterende næringsbygget er planlagt revet i løpet av våren/sommeren 2020.  Salgsstart er forventet i løpet av høsten – så følg med på grefsenstasjon.no for informasjon. Her blir det mange fine leiligheter med fantastisk utsikt.

  

Siden fremdriften i både hus 23 og 25 har vært god, betyr det at vi nå har muligheten til å komme inn i disse leilighetene. På denne måten kan man få et godt inntrykk av hvordan leiligheter og utsikt blir.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noen spørsmål om enkeltleiligheter, eller om dere ønsker å avtale tidspunkt for en visning.

 

Vi er tilgjengelige på mail, på telefon og du kan chatte med meg på  www.grefsenstasjon.no

Under kan du se noen fine eksempler på leiligheter vi har for salg som kanskje kan være noe for deg :

2-roms

3-roms

4-roms

Vi ber alle om å ta vare på hverandre. Hold hodet kaldt, hjertet varmt og hendene rene.

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN SOM NY NABO

Over 1 000 boliger er allerede solgt – og neste leilighet kan bli din… Vi ønsker deg velkommen til Grefsen Stasjon!

Takk for at du tar kontakt, vi ringer deg opp snarlig.
Mvh oss på Grefsen Stasjon!

Send oss ditt nummer så ringer vi deg!

Skjemaet ble ikke sendt.

MELD DIN INTERESSE

Takk for din henvendelse! Du registreres og vil snarlig få tilsendt nærmere informasjon. Mvh oss på Grefsen Stasjon!