VIRTUELLE VISNINGER

Klikk på lenken under og beveg deg fra rom til rom. Velkommen til virtuell visning!

Hus 27

I Hus 27 kan du se en oppgradert topp-/frontleilighet i 8. etg. (leilnr. 27A.08.01) med en fantastisk utsikt over byen, mot fjorden og Holmenkollen. Dette er en 4-roms på 112 kvm BRA. Her får du en romslig og praktisk stue-/kjøkkenløsning med god plass for spisebord og masse lys fra store vindusflater der du ser utover byen.  Her får du i tillegg to balkonger med gode solforhold og vidstrakt utsikt.

Hus 25

I Hus 25 har vi valgt å vise til en hjørne-/frontleilighet i 4. etg. (leilnr. 25A.04.07) med utsikt over byen, mot fjorden og Holmenkollen. Dette er en 4-roms på 102 kvm BRA. Her får du en romslig og praktisk stue-/kjøkkenløsning med god plass for spisebord og masse lys fra store vindusflater der du ser utover byen.  Her får du også en vestvendt balkong med svært gode solforhold.

Hus 24

Illustrasjonsbildene fra leiligheten i Hus 24 viser en 4-roms på 99 kvm i front av bygget (24B.0502) med fantastisk utsikt over Oslo, mot fjorden og mot Holmenkollen. Leiligheten har en veldig fin stue-/kjøkkenløsning med skillevegg mot kjøkkenet som adskiller kjøkkenet mot stuen og gir litt mer veggplass i en leilighet som ellers har mye lys fra mange vinduer. Leiligheten har tre soverom, hovedbad og ekstra wc.

Hus 23

I hus 23 har vi valgt å vise frem en 4-roms toppleilighet på 97 kvm BRA med utsikt over byen og gode solforhold. Leiligheten har en meget god planløsning med romslig stue-/ kjøkkenløsning og tre store soverom, hvor det ene har eget bad og bod/walk-in garderobe.

Hus 19

Hus 19 kan vi vise frem en virtuell visning av en 4-roms (19B.H1101) på 103 kvm i 11. etg sørvestvendt balkong med fantastisk utsikt over Oslo – fra Ekeberg i øst, via fjorden og mot Holmenkollen i vest. Leiligheten har en veldig fin stue-/kjøkkenløsning med noe tilbaketrukket kjøkken med mulighet for å tilleggsbestille mer skap- og benkeplass og i tillegg ha en naturlig spiseplass ved vinduet. Leiligheten har tre soverom og romslig bod - med vindu, ekstra wc og mulighet for badekar. Denne leilighetstypen finnes fra 2.-11. etg.

Hus 21

I Hus 21 har vi valgt å vise til en hjørne-/frontleilighet i 4. etg. (leilnr. 21A.04.07) med fantastisk utsikt over byen, både mot fjorden og mot Holmenkollen. Dette er en 4-roms på 102 kvm BRA. Her får du en romslig og praktisk stue-/kjøkkenløsning med god plass for spisebord og masse lys fra store vindusflater der du ser utover byen. Vestvendt balkong med svært gode solforhold får du også! Klikk deg gjerne inn på denne i boligvelgeren under Finn-din-bolig og se plantegningen der.

Hus 17

I Hus 17 har vi valgt å vise frem en 4-roms (17B.H0402) på 90 kvm i front av bygget med fantastisk utsikt over Oslo og mot Holmenkollen. Leiligheten har en veldig fin stue-/kjøkkenløsning med halvvegg mot kjøkkenet som gir godt med benkeplass på kjøkkenet, samtidig som det åpner rommet og slipper inn enda mer lys. Leiligheten har tre soverom og ekstra wc.

Hus 16

I Hus 16 finner du i denne virtuelle visningsleiligheten en ende/front-leilighet i 5. etg. (leilnr. 16B.H0502) med fantastisk utsikt over byen, fjorden og Holmenkollen. Dette er en 4-roms på 99 kvm BRA og du finner den i etasje 1-5. Naboleiligheten er mindre, men allikevel ganske «lik». Klikk deg gjerne inn på denne i boligvelgeren under Finn-din-bolig og se plantegningen der.

Hus 15

I Hus 15 har vi valgt å vise en 3-roms på 85 kvm BRA i 7.etg. (leilnr. 15B.H0701) med to bad og balkong på ca 13 kvm. Her får du en romslig og praktisk stue-/kjøkkenløsning med god plass for spisebord og masse lys fra store vindusflater der du ser utover byen.  

Hus 13

I Hus 13 har vi valgt ut en ende- og front-leilighet i 5. etasje (leilighet 13B.H0502).  Det er en 4-roms på 106 kvm BRA. Det finnes flere typer av denne leiligheten i andre etasjer, samt at naboleiligheten er veldig lik

Hus 12

I Hus 12 har vi valgt ut en 3-roms leilighet som det også finnes flere av i ulike etasjer (leilighet 62.H1102). Leiligheten ligger i 11. etasje og er på 70 kvm BRA.

Hus 11

I Hus 11 har vi valgt ut en 4-roms toppleilighet i 7. etasje (leilighet 64.H0702). Den er på 96 kvm BRA og har en stor, privat takterrasse. Velkommen inn!

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN SOM NY NABO

Over 1 000 boliger er allerede solgt – og neste leilighet kan bli din… Vi ønsker deg velkommen til Grefsen Stasjon!

Takk for at du tar kontakt, vi ringer deg opp snarlig.
Mvh oss på Grefsen Stasjon!

Send oss ditt nummer så ringer vi deg!

Skjemaet ble ikke sendt.

MELD DIN INTERESSE

Takk for din henvendelse! Du registreres og vil snarlig få tilsendt nærmere informasjon. Mvh oss på Grefsen Stasjon!